Як отримати безкоштовний позику в Україні

За статистикою, кожен п'ятий дорослий житель України хоча б раз користувався послугами мікрофінансових організацій. З кожним роком ця цифра зростає, тому що багато громадян просто-напросто живуть «від зарплати до зарплати». І якщо виникне ситуація, коли терміново потрібні гроші (оплата штрафу, невідкладна покупка, палаюча путівка), то єдиний вихід - звернутися в МФО. Мало хто знає, що користуватися послугами подібного роду організацій можна практично безкоштовно. Нижче ми розповімо як це робити.

Якщо ви не дуже добре орієнтуєтеся в сфері мікрокредитування, але вже чітко розумієте, що є необхідність скористатися послугами МФО, то для початку необхідно розібратися в процедурі оформлення миттєвого позики. Алгоритм застосовується практично у всіх МФО України, звертає увагу CheckMoney (UA).

  1. Потрібно оформити заявку на позику: особисто звернувшись в офіс МФО, або ж за допомогою інтернету на сайті організації. Заявка — це анкета з вашими особистими даними. Для її заповнення потрібно паспорт та ідентифікаційний код.
  2. Час розгляду заявки в середньому варіюється від 15 до 60 хвилин. Відповідь по ній приходить за допомогою дзвінка оператора або СМС повідомлення. У виняткових випадках процедура розгляду заявки на позику може тривати до 24 годин.
  3. Якщо заявка на позику схвалена, то ви можете отримати гроші миттєво, оформивши переказ коштів на карту або електронний гаманець. Якщо вам потрібна готівка, то їх можна отримати в найближчому терміналі в цей же день.

Очевидно, що процедура оформлення мікропозик зовсім нескладна, а з появою можливості оформляти їх онлайн займе в цілому не більш півгодини від подачі заявки до отримання коштів.

Ще одна перевага онлайн кредиту є можливість отримати його безкоштовно.

Багато мікрофінансові організації в Україні з метою залучення нових клієнтів запускають дуже вигідну для позичальників акцію — «перший позику під 0%». На практиці відсоток за користування кредитними коштами становить 0,01 відсоток, звертає увагу CheckMoney (UA).

Зайняти безкоштовно можуть ті громадяни, які відповідають наступним вимогам кредиторів:

  • повноліття та громадянство України;
  • наявність паспорта та ідентифікаційного коду;
  • позичальник користується послугами МФО вперше;
  • у позичальника хороша кредитна репутація.

Нижче представлений список найвідоміших МФО України, які готові надати безкоштовну позику для нових клієнтів.

Назва сервісуСумаТермін
MoneyVeo50-50001-30 днів
SOS Credit500-30001-30 днів
Global Credit200-100001-30 днів
Ccloan400-40005-30 днів
Ваша Готівочка200-70001-16 днів

Якщо ви не хочете витрачати дорогоцінний час і заповнювати численні заявки на сайтах МФО, є можливість скористатися сервісом з підбору позик в Україні CheckMoney (UA). Його перевага в тому, що клієнт заповнюєте заявку всього один раз, а алгоритм сервісу розсилає її більш ніж в 50 банків і МФО. В першу чергу заявка потрапляє в ті компанії, які надають безкоштовні позики новим клієнтам. Саме ця процедура дозволяє отримати безліч вигідних кредитних пропозицій!

Онлайн - заявка

Відправка заявки в багато перевірені МФО
Завантажується кредитний калькулятор з актуальними даними...
* Розрахунок не є публічною офертою

Сервіс надає різний платний підбор послуг по кредитуванню

Сервіс надає платні послуги